Η λύση για το άγχος και το στρες.

Έχεις άγχος και στρες; Σου έχω τη λύση!

Όλοι θα βιώσουμε το άγχος κάποια στιγμή στη ζωή μας. Άλλοι πολύ, άλλοι λίγο και μάλιστα τα αίτια μπορούν να προέλθουν από οποιοδήποτε παράγοντα όπως οικογένεια, φίλοι, εργασία, σπίτι κ.α. Όταν κάποιος αντιμετωπίζει άγχος και το καταλαβαίνει πρέπει να φροντίσει να κρατάει τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη, καθώς επηρεάζει άμεσα τη διάθεσή μας. Παρακάτω λοιπόν σου έχω τη λύση.

Έχεις κι εσύ άγχος για τα πάντα και η καθημερινότητα σου είναι μέσα στο στρές; Τι μπορείς να κάνεις για να μην έχεις άγχος; Ναι φυσικά και μπορείς να το διαχειριστείς και ας μην το πιστεύεις. Το αντίδοτο είναι κάτω από τη μύτη σου.

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσουν οι μύες, άναψε αρωματικά κεριά, πάντα φυτικά για να έχεις καθαρή καύση, χαμήλωσε ή σβήσε τα φώτα, βάλε μια χαλαρωτική μουσική και εστίασε στη φλόγα.

Βάλε το κερί σ’ ένα τραπέζι και κάθισε στο πάτωμα έτσι ώστε η φλόγα να είναι στο ύψος των ματιών. Η δέσμη φωτός που μας χαρίζει το κερί ξεκουράζει τα μάτια και τον εγκέφαλο.

Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε την ένταση στο σώμα.

Άδειασε το μυαλό σου από κάθε σκέψη, άσε πίσω τη λίστα με τις εκκρεμότητες και αφέσου στη χαλάρωση της στιγμής.

Συνδύασε με μια κούπα τσάι και επανέλαβε όσο πιο συχνά μπορείς τη διαδικασία. Με την εξάσκηση θα βελτιωθείς. Διάλεξε αρώματα που σ’ αρέσουν και σε χαλαρώνουν, όχι όμως πολύ έντονα. Ωραία επιλογή είναι το Fresh Cotton.

Πάρε το Room & Fabric spray και ψέκασε λίγο στο μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς. Καθώς κοιμάσαι το άρωμα αναδίδεται και σου χαρίζει έναν ήρεμο ύπνο.

Είναι σίγουρα δύσκολο να αποβάλλουμε το στρες αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε μικρές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα που θα μας διατηρούν σε μια σταθερή κατάσταση.

 

Για περισσότερα tips κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram.