Μην αφήνεις τα κεριά στον ήλιο.

Μην αφήνεις τα κερία σου στον ήλιο.

Τα κεριά είναι παραδοσιακά και διακοσμητικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για φωτισμό, αρωματισμό, και για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας. Τα φυτικά κεριά, όπως τα κεριά σόγιας, περιέχουν φυσικά συστατικά που τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Έτσι τα κεριά και ιδίως τα κεριά La Cera δεν αγαπούν τον ήλιο. Κι αυτό γιατί δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα.
Η έκθεση των κεριών στον ήλιο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις και να επηρεάσει την ποιότητά τους. Η υψηλή θερμοκρασία που προκαλείται από τον ήλιο μπορεί να λιώσει τα κεριά ή να τα παραμορφώσει. Επίσης, το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει απώλεια χρώματος στα κεριά και να μειώσει τη διάρκεια ζωής τους ακόμα και να επηρεάσει το άρωμά τους.

Τα κεριά που είναι ανθεκτικά στον ήλιο είναι αυτά που περιέχουν χημικά UV, ακριβώς για να μη συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.

Για να διατηρήσετε τα κεριά La Cera σε καλή κατάσταση, αποφύγετε να τα τοποθετείτε σε μέρη όπου εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως ή υψηλές θερμοκρασίες. Αποθηκεύστε τα σε δροσερό και σκιερό μέρος, και πάντα μακριά από πηγές θερμότητας όπως καλοριφέρ, τζάκια ή φώτα.

Με τη σωστή φροντίδα, τα κεριά σας θα διατηρήσουν την αισθητική τους και το άρωμά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σ’ αρέσουν tips και πληροφορίες όπως οι παραπάνω; Για περισσότερα tips ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram και κάντε μας like στη σελίδα μας στο Facebook.