Φυσικό αρωματικό χαλιών. Πώς να αρωματίσεις οικολογικά τα χαλιά σου.

Αρωμάτισε οικολογικά τα χαλιά σου, αν μυρίζουν άσχημα.

Ήρθε η ώρα να κατεβάσεις τα χαλιά σου από την αποθήκη. Είμαι σίγουρη πως δε σου αρέσει να μυρίζουν άσχημα. Τα πλένεις κι ακόμα μετά το πλύσιμο δεν μυρίζουν φρεσκάδα, όπως θα ήθελες. Έχεις κατοικίδιο που απολαμβάνει τον ύπνο του πάνω στο χαλί και δεν ξέρεις πώς να ξεμυρίσει; Παρακάτω λοιπόν σου έχω τη λύση για να μοσχομυρίσουν και τα χαλιά σου αλλά και το φίλτρο της σκούπας σου, οικολογικά και οικονομικά. Ένα φυσικό αρωματικό χαλιών το οποίο θα λατρέψεις.

Διάλεξε εσύ τι άρωμα θες να δώσεις, συνδύασε και τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά με το ίδιο άρωμα και δημιούργησε ένα περιβάλλον που δε θα θες να φύγεις από αυτό.

Με 2 μόνο υλικά θα έχεις ένα φυσικό αρωματικό χαλιών για να μοσχομυρίσουν τα χαλιά σου και αυτά είναι:

Υλικά:

Οδηγίες:

4 απλά βήματα για να μοσχομυρίσουν τα χαλιά σου είναι παρακάτω και είμαι σίγουρη θα ενθουσιαστείς.

  1. Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή για τις ιδιότητες να εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές. Σε ένα μεγάλο δοχείο, ανάμειξε τη σόδα και τις σταγόνες αρωματικού ελαίου. Κοσκίνισε το και ανακάτεψε καλά για να διασπείρεις το άρωμα.
  2. Αφού το άρωμα είναι καλά αναμιγμένο, άπλωσε την αρωματική σόδα ομοιόμορφα πάνω στα χαλιά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κόσκινο ή ένα σύρμα για να απλωθεί καλύτερα.
  3. Άφησε την αρωματική σόδα να καθίσει πάνω στα χαλιά για περίπου 15-20 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια, σκούπισε καλά τα χαλιά σου με μια ηλεκτρική σκούπα. Με αυτόν τον τρόπο αρωματίζεις και το φίλτρο της σκούπας σου!

Η σόδα θα απορροφήσει ανεπιθύμητες μυρωδιές και θα αφήσει τα χαλιά σου φρέσκα, καθαρά και ευωδιαστά. Αυτή η μέθοδος είναι φυσική και ασφαλής για τα χαλιά σου.

Ήρθε η ώρα να ανάψεις και τα αρωματικά κεριά σου και να ανανεώσεις την ατμόσφαιρα στο χώρο σου.

 

Για περισσότερα tips ακολούθησέ μας στη σελίδα μας στο Instagram.