Τι άρωμα να διαλέξω για το γραφείο μου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν χώρους φρέσκους, ζωντανούς και μοσχομυριστούς.

Το άρωμα του επαγγελματικού σας χώρου είναι εξίσου σημαντικό με το άρωμα που διαλέγετε για το σώμα σας. Είναι η προσωπική σας πινελιά. Στο κάτω κάτω εκεί περνάτε αρκετό από το χρόνο σας, έτσι δεν είναι;

Το άρωμα συμβάλλει στη συνολική εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες σας για εσάς. Σκεφτείτε  έναν χώρο όμορφο αλλά με άσχημη ή ανυπόφορη οσμή. Πόσες φορές θα τον επιλέγατε;

Πώς όμως μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο αρωματικό για το χώρο σας;

Η επιλογή του σωστού αρωματικού χώρου χρειάζεται προσοχή και αντίληψη. Το άρωμα που θα επιλέξετε, εκπροσωπεί εσάς και το χώρο σας. Δίνει χαρακτήρα και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα φιλοξενίας για τους καλεσμένους σας. Η επιλογή του κατάλληλου αρωματικού είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά παράλληλα όμορφη εάν αγαπάτε τα αρώματα και έχετε όρεξη για έρευνα!

Για το γραφείο λοιπόν συστήνω να επιλέξετε ένα ελαφρύ και διακριτικό άρωμα που αρχικά θα αρέσει σε σας και παράλληλα δε θα γίνεται ανυπόφορο για όποιον εργάζεται στον ίδιο χώρο με εσάς αλλά και στους πελάτες σας. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα περισσότερα πουδρέ αρώματα, κάποια ελαφριά λουλουδένια αρώματα, κάποια βοτανικά αλλά και κάποια μοναδικά αρώματα, που λίγο – πολύ είναι ρίσκο το αν θα αρέσουν.

Επίσης θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι συναίσθημα θέλετε να δημιουργεί ο χώρος σας. Θέλετε να δημιουργεί μια αίσθηση χαλαρότητας, να εκπέμπει σοβαρότητα ή να παραπέμπει σ’ έναν εκλεπτυσμένο υψηλής αισθητικής χώρο; Για παράδειγμα είναι πιθανό να θέλετε να προκαλέσετε οικεία και ζεστά συναισθήματα. Τότε θα ήταν καλό να διαλέξετε ένα άρωμα με βάση τη βανίλια.

Το γιασεμί, η λεβάντα και τα εσπεριδοειδή παράγουν αίσθημα εμπιστοσύνης, αισιοδοξίας και ηρεμούν από την ένταση και το στρες.

  • Πουδρέ αρώματα: White musk / Baby’s fart
  • Γλυκά αρώματα: Kiss me / Velvet Love / Sugar baby / Sahara / Stay cozy
  • Λουλουδένια αρώματα: Indian girl / Fresh Aloe / Wild Fig / After Dark / Wild Romance
  • Βοτανικά: Peace & Chaos / Red Lady
  • Μοναδικά αρώματα: Mr & Mrs / Evening sky

Εσείς τι άρωμα θα διαλέξετε;