Τρόποι πληρωμής 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
 
Χρεωστική /  Πιστωτική / Προπληρωμένη κάρτα 
Αποδεκτή κάρτα γίνεται οποιαδήποτε χρεωστική (debit) πιστωτική (credit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα το διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.
Η χρήση της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα lacera.gr είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείται τις σχετικές οδηγίες. 
Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώριση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της κάρτας.
 
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιοδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε το καταθετήριο της τράπεζας με e-mail στο info@lacera.gr .
Στο καταθετήριο κρίνεται απαραίτητο να αναγράφετε ως αιτιολογία, τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο. Η παραγγελία αποστέλλεται μόνο αφότου λάβουμε το καταθετήριο της τράπεζας στο e-mail ή σε κάποιο από τα social media μας.
 
•Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR5801722160005216108385295
Δικαιούχος: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

BIC: PIRBGRAA

•Τράπεζα Eurobank:        
IBAN: GR5402603660000960200846106                        
Δικαιουχος: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
BIC: ERBKGRAA

•Revolut:
IBAN: LT043250041178600435
Δικαιούχος: Maria Nikoleta Adamidou
BIC: REVOLT21

Αντικαταβολή 
Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, τον υπάλληλο της εταιρείας courier, με εξαίρεση για τις αποστολές εκτός Ελλάδος. 
Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2,5€.
 
 Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός των αναγραφομένων, τα έξοδα και των δύο τραπεζών θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα.